Sydafrika

Guide till Sydafrika

Guiden

Den här korta guiden är till för dig som funderar på att åka till Sydafrika på semester och vill försöka skapa dig en uppfattning om vad Sydafrika erbjuder, vad man kan göra och se samt hur man ska boka allt. Det är också en guide som hjälper dig att hitta till de olika delarna av MittSydafrika för inspiration och råd.

De olika delarna vi kommer att gå igenom är:

1. Få inspiration - Denna del är till för dig som vill veta lite mer om vad Sydafrika har att ge som resmål. Här hjälper vi dig att få inspiration till vilka platser och aktiviteter som skulle kunna passa dig och ditt ressällskap.

2. Planera resan - När du vet ungefär vad du vill se och göra gäller det att koka ihop det till en resrutt som passar den tid du har att tillbringa i landet. Det hjälper vi dig med i detta kapitel.

3. Boka flyg, hotell och transporter - När du har resrutten och datumen klara för dig så bör du sätta planerna i verket och boka flyg till Sydafrika samt hotell på de platser där du veta att kommer att stanna vissa datum. Därtill kan det vara en bra idé att boka bussar eller eventuellt hyrbil i det här läget.

4. Boka det som behöver förbokas - Det är vissa saker som du behöver förboka, ibland några dagar i förväg men ibland också redan ifrån Sverige. Här beskriver vi vad du bör förboka, till exempel safari.

5. När du är på plats i Sydafrika - När du har åkt till Sydafrika så kan du också behöva lite hjälp, kanske med att boka saker, kanske med problem som du stöter på eller kanske för att hitta en bra restaurang i området. I detta kapitel beskriver vi hur MittSydafrika kan hjälpa dig när du är på plats i Sydafrika

6. Dela med dig efter att du kommit hem - När du återvänt till Sverige efter din sydafrikaresa kommer du säkert hem full med intryck, upplevelser och foton. Hjälp gärna andra med tips och rekommendationer på de guldkorn du hittade. I detta kapitel beskriver vi hur.

Du kan börja med vilket kapitel du vill, men det är väl lika bra att börja med att få lite inspiration?

Läsarnas kommentarer och tips

Bli den förste att kommentera denna artikel. Se nedan.

Kom med egna kommentarer och tips

Denna kommentarsfunktion är endast för att ge tips. Man kan tyvärr inte ställa frågor. Frågor och reklam publiceras ej. Alla kommentarer ses över innan de publiceras (därför syns inte din kommentar på direkten).
Spamskydd: Vilken kontinent ligger Sydafrika på? (Ledtråd: sex bokstäver det börjar med afr och slutar med ika.)

Vill du ha hjälp att boka?

African Tours & Safaris

 • Passionerade experter
 • Välj bland över 100 resor
 • Skräddarsytt eller rundresa
info@africantours.se - 031-164020
Besök: http://www.africantours.se

Kapstaden.com

 • Inga extra avgifter
 • Svenska guider
 • På plats i Sydafrika
bokningar@kapstaden.com - 08-519 70 339
Besök: http://www.kapstaden.com

Svenska Afrikakompaniet

 • Safari, boende, bilar
 • Avgiftsfria bokningar
 • I Sydafrika sedan 1993
info@afrikakompaniet.se - 08-500 04409
Besök: http://www.afrikakompaniet.se

Sydafrikaexperten

 • Inga avgifter eller påslag!
 • På plats i Sydafrika
 • Stor tillgänglighet
bokning@sydafrikaexperten.se - 08-559 259 09
Besök: http://www.sydafrikaexperten.se

Gillar du MittSydafrika.se?